Assortiment
Vatenhandel Boeijen heeft een uitgebreid assortiment regentonnen, kuipen, bloembakken voor in uw tuin, bij uw vijver of op uw balkon.

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen tussen een gebruikte (=gerecycled) of compleet nieuwe regenton.
Ons uitgebreide aanbod nieuwe regentonnen is afkomstig uit Portugal en gemaakt van kastanjehout. Onze eikenhouten regentonnen komen uit Frankrijk en deden voorheen dienst als wijnvat. De ijzeren banden zijn vaak gegalvaniseerd om roest tegen te gaan.


Ook voor een kuipje of bloembak bent u bij Vatenhandel Boeijen aan het juiste adres. Indien u komt kijken naar ons assortiment aan de Kortfoortstraat 22 in Oss zult u zien dat er allerlei variaties in kuipen en bakken mogelijk zijn. Wij kunnen ze desgewenst voor u op de juiste hoogte afzagen.  


Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Indien u bij ons een product koopt, geven wij u deskudig advies over de behandeling. Op deze wijze kunt u jarenlang genieten van uw aankoop.
En ook als u een regenton of kuip cadeau doet (bijv. bij moederdag/vaderdag, een trouwerij, een 25-jarige bruiloft, een verjaardag), geeft u een origineel, exclusief en duurzaam cadeau weg.

We kunnen onze artikelen in overleg ook aan huis bezorgen.

Klik hier voor meer informatie:
Klik hier om terug te gaan naar de beginpagina.


Heeft u interesse, wilt u contact opnemen of langskomen? Klik hier.